KÖP-/BETALNINGSVILLKOR

 

Hej!

 

 

Vad kul att Du har tittat in på min hemsida. Hoppas att Du hittar något som intresserar Dig. Som Du ser finns det många samlarområden att välja bland. Om Du inte finner det Du söker just nu, är Du välkommen att höra av Dig. Jag tar gärna emot Din önskelista. Eventuellt kan det finnas i affären eller så kan jag kanske ta hem det till Dig. Jag har många kontakter inom mitt område och jobbar även med beställningsuppdrag.

 

 

ORDER & BETALNINGSVILLKOR:

 

Om Du hittar något Du skulle vilja köpa vore jag tacksam om Du kontaktar mig på min mailadress; bmlindh@telia.com . Det enklaste sättet att betala Din vara är via postgiro konto 419 57 54-9 i namnet Britt-Marie Lindh. Glöm inte att uppge Ditt namn och Din adress, så att jag kan skicka Dina varor så fort jag fått bekräftelse på att pengarna kommit in på mitt konto.

 

IBAN: SE11 9500 0099 6018 4195 7549

BIC:    NDEASESS

 

Om Du skulle föredra något annat betalningssätt är Du välkommen att kontakta mig för vidare information. Jag tar även emot betalning via kreditkort och bankkonto.

 

Jag är också öppen för en eventuell avbetalningsplan om Du känner att Du inte vill betala hela summan direkt. I så fall måste Du kontakta mig för vidare information innan Du beställer något.


LEVERANSVILLKOR:

 

Som regel skickar jag Dina varor med posten, men det går även bra att hämta dem hos mig i affären. Är tacksam om Du hör av Dig när Du fått Din leverans.

 

Jag vill passa på att göra Dig uppmärksam på att jag inte tar något ansvar för Dina varor om de kommer bort på posten. Om Du vill ha en ekonomisk ersättning om detta sker, måste Du be mig att rekommendera Din försändelse. Kostnaden för det är 70:- (värde upp till 5000:-).

 

Om Du av någon anledning inte skulle vara nöjd med Din vara har Du 3 dagar på Dig att kontakta mig och 7 dagar på Dig att returnera varan. Du måste kontakta mig innan Du returnerar någon vara.

 

Hoppas att Du hittar något trevligt hos mig och varmt välkommen in i min butik igen!

 

MVH

Britt-Marie Lindh

Gyllene Ängeln

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Britt-Marie Lindh | Svar 11.11.2016 09.22

Tyvärr inget jag har inge just nu. Sorry.

Elwy Mellergård | Svar 10.11.2016 18.53

Hej.
Söker celluloid-docka märkt Cello 45 Sweden.
Fick en sån docka på 50-talet. Det ska inte vara en bebis-docka utan en flick-docka ca 35 cm (ej blundögon).

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.10 | 16:32

Hej! Du kan väl skicka en bild, så jag vet vad det är för docka, bmlindh@telia.com.
Mvh
Britt-Marie

...
07.10 | 12:04

Hej, jag har en barbiedocka, Mattel no 2844, med originalkläder och kartong. Är det något du kan vara intresserad av att köpa? Med vänlig hälsning Barbro

...
11.09 | 18:29

Ja, jag har en hel del, både dockor och kläder. Välkommen en lördag,!

...
11.09 | 12:13

Hejsan, Jag undrar om du har några Ginger dockor i affären?
Bästa hälsningar från Anne.

...
Du gillar den här sidan